nieuws

22-06-2017

Terug naar de basis

In 2000 startte ik mijn praktijk voor huid en oedeemtherapie, de praktijk groeide gestaag en in 2010 had het Regionaal Huidcentrum 5 vestigingen en 10 mensen in dienst.

Lees verder »
24-03-2017

Per 1 April sluit onze vestiging in Eindhoven

Lees verder »

Onze Visie

Onze visie op huidtherapie

Huidtherapie is een vak dat zich bezighoudt met huidproblemen in de breedste zin van het woord. Omdat huidaandoeningen vaak sociale en emotionele kanten hebben, vinden wij het belangrijk hier aandacht voor te hebben en ervoor te zorgen dat patiënten zich in onze praktijk op hun gemak voelen en met meer zelfvertrouwen de praktijk zullen verlaten. Voor ons is geen klacht of aandoening identiek. Ieder mens met een gezondheidsprobleem hanteert dit anders, heeft hier zijn eigen ideeën over en kan met zijn of haar gedrag het herstel belemmeren of bevorderen.

Wij werken in kleinschalige praktijken, zodat u altijd dicht bij huis door een vertrouwde therapeut kunt worden behandeld. Wij begrijpen dat u graag snel wilt worden geholpen en daarom hanteren wij geen wachtlijst. Als u contact met ons opneemt voor een behandeling, wordt u binnen vijf werkdagen een afspraak aangeboden. Heeft u een voorkeur voor een van onze therapeuten, dan houden wij daar rekening mee.

Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici (BIG). Vanuit beide instanties worden kwaliteitseisen opgelegd, waaronder het volgen van voldoende bij- en nascholingen.

Dit zorgt ervoor dat uw huid bij ons in goede handen is.

Als u denkt dat de huidtherapeut iets voor u kan betekenen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via het e-mailformulier of telefonisch op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur via ons centraal telefoonnummer 0499 - 378183.

Vestigingen

Best Kruisparkweg 17
5684 AB Best
Oirschot De Loop 67
5688 EW Oirschot
Telefoon: 0499 378 183
info@hetregionaalhuidcentrum.nl
afspraak maken klik hier

© 2017 Het regionaal huidcentrum | van Zon Internet