Onze Visie

Onze visie op huidtherapie

Huidtherapie houdt zich bezig met huidproblemen in de breedste zin van het woord. Omdat huidaandoeningen vaak sociale en emotionele kanten hebben, vind ik het belangrijk hier aandacht voor te hebben en ervoor te zorgen dat patiënten zich in mijn praktijk op hun gemak voelen. Voor mij is geen klacht of aandoening identiek. Ieder mens met een gezondheidsprobleem hanteert dit anders, heeft hier zijn eigen ideeën over en kan met zijn of haar gedrag het herstel belemmeren of bevorderen.

Voordeel van een kleinschalige praktijk is dat u altijd dicht bij huis door een vertrouwde therapeut wordt behandeld. Ik begrijp dat u graag snel wilt worden geholpen en daarom hanteer ik geen wachtlijst. Als u contact met mij opneemt voor een behandeling, wordt u binnen vijf werkdagen een afspraak aangeboden.

Omdat ik kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici (KP). Vanuit beide instanties worden kwaliteitseisen opgelegd, waaronder het volgen van  bij- en nascholingen. UW HUID IS BIJ MIJ IN GOEDE HANDEN.

Als u denkt dat de huidtherapeut iets voor u kan betekenen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via het e-mailformulier of telefonisch 0499 - 378183.

Vestigingen

Oirschot De Loop 67
5688 EW Oirschot
Telefoon: 0499 378 183
info@hetregionaalhuidcentrum.nl
afspraak maken klik hier

© 2019 Het regionaal huidcentrum | van Zon Internet