Behandelmethodes

Licht- en lasertherapie

IPL definitief ontharen 
Het licht dringt via het melanine van het haar in de huid, zonder de huid te beschadigen. De in het haarzakje aanwezige melanine wordt zodanig verhit dat de haarwortel en de haarschacht worden vernietigd. Het beschadigde haar valt na enige tijd vanzelf uit en kan niet meer teruggroeien. De behandeling is geschikt voor bijna alle huid- en haartypen.

Is de behandeling pijnlijk?
Wanneer het licht in de huid dringt, heeft u het gevoel, dat er een warm elastiekje tegen uw huid wordt geschoten, het is - pats - heel warm en meteen weer weg. Na de behandeling kan er een lichte roodheid van de huid optreden, die na ongeveer twaalf uur vanzelf wegtrekt.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Alleen haren die zich in de groeifase bevinden, komen voor behandeling in aanmerking. Het precieze aantal is afhankelijk van het te behandelen gebied. Gemiddeld zijn er tussen de zes en acht behandelingen nodig.

Zijn er beperkingen voor en na de behandeling?
Gedurende enige tijd voor en na de behandeling moet u felle zon vermijden en voor een goede zonbescherming zorgen. Ook mag u geen gebruik maken van de zonnebank. Crème en make-up moeten voor de behandeling worden verwijderd. In de zomermaanden moet het behandelde gebied gedurende enkele dagen voor en na de behandeling worden beschermd met een goede zonnebrandcrème.

Met IPL (Intense Pulsed Light) kun je naast definitief ontharen ook succesvol couperose en acne behandelen en huidverjongende behandelingen uitvoeren. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Is het apparaat veilig en effectief ?
Ja, de apparatuur die wij gebruiken is volkomen veilig en werkt uitermate effectief bij het definitief ontharen van gezichts- en lichaamshaar. Apparatuur die doet wat het belooft! Iets wat tevens natuurlijk zéér belangrijk is, is dat de behandelingen huidvriendelijk zijn. 
 
IPL: hoe werkt het?
IPL is de afkorting van Intense Pulsed Light. Het licht uit de behandelkop dringt via het melanine van het haar in het haarzakje, zonder de huid te beschadigen. De in het haarzakje aanwezige melanine wordt zodanig verhit dat de haarwortel en de haarschacht worden vernietigd. Het beschadigde haar valt na enige tijd vanzelf uit en kan niet meer teruggroeien. De behandeling is geschikt voor bijna alle huid- en haartypen.

Meer informatie?
Maak een afspraak voor een gratis intake en/of proefflits!

Vestigingen

Oirschot De Loop 67
5688 EW Oirschot
Telefoon: 0499 378 183
info@hetregionaalhuidcentrum.nl
afspraak maken klik hier

© 2019 Het regionaal huidcentrum | van Zon Internet