nieuws

02-08-2017

LYCOGEL: Topper in ons assortiment

DE PERFECTE OPLOSSING

Lees verder »
22-06-2017

Terug naar de basis

In 2000 startte ik mijn praktijk voor huid en oedeemtherapie, de praktijk groeide gestaag en in 2010 had het Regionaal Huidcentrum 5 vestigingen en 10 mensen in dienst.

Lees verder »

Behandelmethodes

Lipomassage

Lipomassage is een therapie die uitgevoerd wordt met een LPG -apparaat. De letters LPG staan voor de initialen van de uitvinder van deze techniek. Het endermologie-apparaat maakt in- en uitrollende en knedende bewegingen die het bindweefsel, de bloedvaten en het lymfestelsel stimuleren. Lipomassage zorgt er letterlijk en figuurlijk voor dat u beter in uw vel komt te zitten!
Tijdens de behandeling draagt de cliënt een speciaal voor lipomassage ontworpen bodysuit, dat ervoor zorgt dat de kop van het apparaat beter over het lichaam glijdt en een optimale hygiëne verzekert. De behandeling is pijnloos en voelt fijn aan.

Lipomassage wordt voor veel klachten toegepast, maar voornamelijk tegen cellulitis, vastzittende vetophopingen, littekens en na lipobehandelingen zoals liposculptuur of liposuctie. Daarnaast kan lipomassage ook toegepast worden bij brandwonden, pijnklachten aan spieren of gewrichten en stoornissen in de doorstroming van bloed en lymphe zoals bij lipoedeem.

Lipomassage is tevens een veilige therapie omdat er geen operatie of chirurgische ingreep noodzakelijk is en er geen risico's of complicaties op kunnen treden. Wel moet een endermologiebehandeling regelmatig herhaald worden om effectief te kunnen zijn. Voor een meetbaar effect zijn er ongeveer vijf behandelingen nodig. Voor optimale resultaten kunnen er tot twintig behandelingen nodig zijn. Om het behaalde resultaat van de lipomassage vast te houden, kunt u bijvoorbeeld een keer per maand of per kwartaal een onderhoudsbehandeling laten uitvoeren. Afhankelijk van uw leefstijl, maar ook van lichamelijke veranderingen zoals de hormoonspiegel, blijven de resultaten enkele maanden tot enkele jaren aanhouden.

Lipomassagebehandelingen kunnen in aanmerking komen voor vergoeding door uw zorgverzekeraar, informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar of vraag het uw huidtherapeut.

Vestigingen

Oirschot De Loop 67
5688 EW Oirschot
Telefoon: 0499 378 183
info@hetregionaalhuidcentrum.nl
afspraak maken klik hier

© 2017 Het regionaal huidcentrum | van Zon Internet