nieuws

21-02-2018

Zin in een zonnige winter wandeling?

zorg ook in de winter voor een goede zonbescherming

Lees verder »
16-01-2018

zaterdag 20 januari Open Dag van 12.00 - 17.00 uur

Heb jij al tijden last van je huid, maar een afspraak maken komt er niet van, dan is dit je kans.

Lees verder »

Huidproblemen

Camouflage

Door middel van camouflagetherapie worden huidskleurafwijkende aandoeningen minder zichtbaar gemaakt. Bij de camouflagetherapie ligt het accent op het aanleren van het aanbrengen van de camouflage, zodat de gebruiker de camouflage zelf dagelijks, of wanneer nodig, kan aanbrengen. Het aanbrengen van de camouflageproducten wordt de gebruiker door de huidtherapeut aangeleerd.
Het Dermacolor camouflagesysteem is gemakkelijk aan te brengen en is geschikt voor alle huidtypes. Zijn doeltreffendheid en hypoallergene eigenschappen zijn klinisch getest.
Huidaandoeningen die voor camouflagetherapie in aanmerking komen zijn:

  • Pigmentatiestoornissen
  • Couperose
  • Brandwonden
  • Wijnvlekken
  • Spataderen


Het Dermacolor camouflagesysteem is erg duurzaam en vraagt iedere keer wat tijd om aangebracht te worden. In overleg met de patiënt wordt er daarom gekeken of dit een goede oplossing is voor het probleem.
Naast de Dermacolor-lijn bieden wij ook Lycogel aan. Deze vorm van camouflage is vele malen sneller en gemakkelijker in het gebruik, maar is ook iets minder dekkend. Tijdens de kleurbepaling wordt in overleg met u bepaald welke soort camouflage het beste past bij uw hulpvraag. 

Vestigingen

Oirschot De Loop 67
5688 EW Oirschot
Telefoon: 0499 378 183
info@hetregionaalhuidcentrum.nl
afspraak maken klik hier

© 2018 Het regionaal huidcentrum | van Zon Internet