De huidtherapeut

Maak kennis met de huidtherapeut en haar visie

De huidtherapeut behandelt mensen met een zieke of beschadigde huid. Huidtherapeutische behandeling vindt in de regel plaats op verwijzing van een huisarts of medisch specialist. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de huidtherapeut.

Als u denkt dat de huidtherapeut iets voor u kan betekenen, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen van maandag tot en met vrijdag  via ons telefoonnummer 0499 - 378183. Het is ook mogelijk ons een e-mail te sturen op info@hetregionaalhuidcentrum.nl.

Wilt u een afspraak maken dan kunt u ons bellen of mailen maar u kunt ook zelf uw afspraak in plannen door op de knop AFSPRAAK MAKEN te klikken.

 

  • Kim van de Schoot

    Huidtherapeut/oedeemtherapeut/praktijkeigenaar

    30 jaar geleden startte Kim van de Schoot in Boxtel een schoonheidssalon. Omdat ze veel huidproblemen zag, ging ze zich hierin verdiepen en dit resulteerde in het volgen van de 4-jarige hbo-opleiding tot huid- en oedeemtherapeut. Deze opleiding rondde Kim binnen drie jaar cum laude af. Het is dit jaar alweer 15 jaar geleden dat ze deuren van de schoonheidssalon sloot en de eerste praktijk voor huid- en oedeemtherapie opende in Oirschot. De praktijk is nu uitgegroeid tot Het Regionaal Huidcentrum, met drie behandellocaties.

    Kim is ook voor de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten een actief en betrokken lid. Als voorzitter van de zorgverzekeringscommisie van de NVH strijdt zij ervoor dat huidtherapie bij de zorgverzekeraars op de kaart staat.

Vestigingen

Oirschot De Loop 67
5688 EW Oirschot
Telefoon: 0499 378 183
info@hetregionaalhuidcentrum.nl
afspraak maken klik hier

© 2017 Het regionaal huidcentrum | van Zon Internet