De huidtherapeut

Maak kennis met de huidtherapeut en haar visie

De huidtherapeut behandelt mensen met een zieke of beschadigde huid. Huidtherapeutische behandeling vindt in de regel plaats op verwijzing van een huisarts of medisch specialist. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de huidtherapeut.

Als u denkt dat de huidtherapeut iets voor u kan betekenen, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen van maandag tot en met vrijdag  via ons telefoonnummer 0499 - 378183. Het is ook mogelijk ons een e-mail te sturen op info@hetregionaalhuidcentrum.nl.

Wilt u een afspraak maken dan kunt u ons bellen of mailen maar u kunt ook zelf uw afspraak in plannen door op de knop AFSPRAAK MAKEN te klikken.

 

  • Kim van de Schoot

    Huidtherapeut/oedeemtherapeut/praktijkeigenaar

    32 jaar geleden startte Kim van de Schoot in Boxtel een schoonheidssalon. Omdat ze veel huidproblemen zag, ging ze zich hierin verdiepen en dit resulteerde in het volgen van de 4-jarige hbo-opleiding tot huid- en oedeemtherapeut. Deze opleiding rondde Kim binnen drie jaar cum laude af. Het is dit jaar alweer 17 jaar geleden dat ze deuren van de schoonheidssalon sloot en de eerste praktijk voor huid- en oedeemtherapie opende in Oirschot. De praktijk Het Regionaal Huidcentrum. groeide gestaag met 5 vestigingen en 10 huidtherapeuten werd het een groot succes, voor Kim voelde het echter niet goed daarom nam ze een drastische beslissing. Ze verkocht 4 van de 5 praktijken en werkt nu weer met veel plezier in een solo praktijk in Oirschot.

    Kim is ook voor de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten een actief en betrokken lid

Vestigingen

Oirschot De Loop 67
5688 EW Oirschot
Telefoon: 0499 378 183
info@hetregionaalhuidcentrum.nl
afspraak maken klik hier

© 2019 Het regionaal huidcentrum | van Zon Internet