nieuws

22-06-2017

Terug naar de basis

In 2000 startte ik mijn praktijk voor huid en oedeemtherapie, de praktijk groeide gestaag en in 2010 had het Regionaal Huidcentrum 5 vestigingen en 10 mensen in dienst.

Lees verder »
24-03-2017

Per 1 April sluit onze vestiging in Eindhoven

Lees verder »

De huidtherapeuten

Maak kennis met de huidtherapeuten en hun visie

De huidtherapeut behandelt mensen met een zieke of beschadigde huid. Huidtherapeutische behandeling vindt in de regel plaats op verwijzing van een huisarts of medisch specialist. U kunt tevens rechtstreeks contact opnemen met de huidtherapeut, maar ook in dat geval zal een behandelplan in overleg met uw arts tot stand komen.

Als u denkt dat de huidtherapeut iets voor u kan betekenen, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen tijdens het telefonisch spreekuur, van maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 12.00 uur via ons centraal telefoonnummer 0499 - 378183. Het is ook mogelijk ons een e-mail te sturen op info@hetregionaalhuidcentrum.nl.

 

 • Team RHC

 • Jolien van Bokhoven

  Hallo, ik wil mij graag even voorstellen als nieuwe huidtherapeut bij Het Regionaal Huidcentrum!
  Ik ben Jolien van Bokhoven, 25 jaar en ik woon in Helvoirt. Ik kom het team versterken om u te helpen bij uw huidproblemen zoals oedeem, acne, couperose, littekens, pigmentvlekken en overbeharing op de locaties in Eindhoven, Best en Oirschot.

  In juli 2015 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht en sindsdien werkzaam bij verschillende
  huidtherapeutische praktijken. Huidproblemen kunnen zorgen voor schaamte en beperkingen en ik wil er graag voor zorgen dat u met meer zelfvertrouwen de praktijk verlaat, wat goed past bij de visie van Het Regionaal Huidcentrum. Als huidtherapeut vind ik het belangrijk patiënten integer, persoonlijk en professioneel te behandelen.

  Graag tot ziens bij Het Regionaal Huidcentrum!

 • Doortje Putmans

  Huidtherapeut/oedeemtherapeut

  Doortje is in oktober 2013 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Sinds januari 2013 is zij werkzaam bij Het Regionaal Huidcentrum op de vestigingen Oirschot, Best en Eindhoven. Daarnaast werkt zij ook als huidtherapeut bij Huidtherapie Boxtel. 

 • Emelie Linmans

  Emelie werkt sinds maart 2016 bij het Regionaal Huidcentrum. Zij ontvangt onze gasten, verzorgt het telefonisch spreekuur en verricht verder alle secretariële werkzaamheden binnen ons bedrijf. Emelie werkt op de vestiging in Best.

 • Kim van de Schoot

  Huidtherapeut/oedeemtherapeut/praktijkeigenaar

  30 jaar geleden startte Kim van de Schoot in Boxtel een schoonheidssalon. Omdat ze veel huidproblemen zag, ging ze zich hierin verdiepen en dit resulteerde in het volgen van de 4-jarige hbo-opleiding tot huid- en oedeemtherapeut. Deze opleiding rondde Kim binnen drie jaar cum laude af. Het is dit jaar alweer 15 jaar geleden dat ze deuren van de schoonheidssalon sloot en de eerste praktijk voor huid- en oedeemtherapie opende in Oirschot. De praktijk is nu uitgegroeid tot Het Regionaal Huidcentrum, met drie behandellocaties.

  Kim is ook voor de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten een actief en betrokken lid. Als voorzitter van de zorgverzekeringscommisie van de NVH strijdt zij ervoor dat huidtherapie bij de zorgverzekeraars op de kaart staat.

Vestigingen

Best Kruisparkweg 17
5684 AB Best
Oirschot De Loop 67
5688 EW Oirschot
Telefoon: 0499 378 183
info@hetregionaalhuidcentrum.nl
afspraak maken klik hier

© 2017 Het regionaal huidcentrum | van Zon Internet